+36 30 592 00 99 | hello@zoneit.hu Nálunk a kreatív marketing stratégia találkozik a technikai megvalósítással!

AdWords hirdetések

 

1. Mi az AdWords?
2. Hogyan működik?

3. Miért válasszon minket?
4. Riportolás, Jelentés

5. Tájékoztató árak
6. Ingyenes ajánlatot küldünk


Mi az AdWords?

Amikor valaki az internetet hívja segítségül egy termék vagy szolgáltatás vásárlásával kapcsolatban, többnyire a Google keresőben kezd el tájékozódni. Beírja a kapcsolódó kulcsszavak egyikét, a Google találati listáján pedig megjelennek a kifejezéshez relevánsan kapcsolódó weboldalak. A lista elejét szerencsére ma már tudjuk befolyásolni fizetett hirdetési felületek licitálásával. Hirdetése csak akkor lesz látható, amikor olyan termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá, amelyeket Ön kínál.

Hogyan működik?

Nagyon fontos leszögezni, hogy a keresési hálózaton megjelent hirdetések után csak a hirdetésre kattintás alkalmával kell fizetni! Ennek díja a kulcsszóra meghatározott maximális kattintásonkénti költség lehet. A licitálás kulcsszavanként más-más költségekkel jár, és az adott kulcsszó árát a többi hirdető aznapi licitjei befolyásolják. A kattintásonkénti költséget minden egyes útjára indított keresésnél megvizsgálja a Google, ezért nagyon fontos résen lenni, hogy ne kerüljön túl sokba egy kattintás, illetve ne csússzunk le a kívánt pozícióról. A Display Hálózati hirdetések ezzel szemben keresés nélkül, direkt marketing reklámként, az érdeklődő tekintete elé pozicionált ezer megjelenésenként fizethető kampány, mely akár hatékony brandépítésre is alkalmas.

Az AdWords online hirdetések kezelése a legrugalmasabb! Ha szeretné, a hirdetési költségeket emelhetjük, csökkenthetjük, akár szüneteltethetjük is, korlátok nélkül.

 

Miért válasszon minket Adwords fiókja kezelésére?

 

Mi, a ZONE IT Solutions csapata elismert AdWords szakértőként, főleg kis- és középvállalkozások részére nyújtunk marketing megoldásokat, emellett informatikai tanácsadást és grafikai feladatokat is teljesítünk. Nem egy reklámügynökség vagyunk a sok közül, mert mi a konkurenciával szemben a kreatív stratégiák tervezésén felül a technikai megvalósítást is képesek vagyunk gond nélkül elvégezni. Önállóan, az igényeit figyelembe véve, transzparens munkafolyamatban dolgozunk, tehát mindenről tudni fog, és rálátást biztosítunk a projektre. Figyelmeztetjük, ha rossz irányba fordulnak az elképzelések és javaslatot teszünk a javításra. Nem ijedünk meg a különböző igényektől sem, mint például informatikai rendszerek beszerzése, telepítése és betanítása, vagy a vállalatirányításban egyéb felmerülő problémáktól sem. interaktív kommunikáció jellemez minket, rugalmasan és gyorsan elvégezzük a feladatot, akár többszöri módosítási igény mellett is.
 

Nálunk a kreatív marketing stratégia találkozik a technikai megvalósítással!

 

Budapesten dolgozunk, ügyfeleink zöme a KKV szektorban helyezkedett el, így áraink főként nekik vannak célozva. Minden első találkozáskor mi megyünk Önhöz és a konzultáció ingyenes. Minket választani ügyfeleink szerint már több esetben is jobb választás volt, mint alkalmazottat felvenni a munkára.

 

Akik minket válaszottak, a siker útját választották.

 

Riportolás, jelentés

 

Fiókját a tökéletesen mérhető, és nyomon követhető Google Analytics eszközzel kötjük össze, így pontosan figyelemmel kísérheti hányszor jelentek meg hirdetései, azokra hányan kattintottak, és ennek mennyi a költsége. Látható továbbá, hogy éppen abban a pillanatban hányan nézik weboldala egyes aloldalait, melyik oldal érdekes a látogatóknak, és melyik szorul némi változtatásra. Még azt is pontosan láthatja, hogy hirdetései miatt hányan hívták fel telefonon, hány konkrét értékesítés eredt közvetlenül a hirdetéseiből. Havi rendszerességgel személyre szabott jelentést küldünk a legfontosabb eseményekről, jól érthető grafikonokkal mellékelve. Megbeszélés szerint ennek gyakorisága változtatható.

 

Tájékoztató árak

 

Általában véve árainkat az AdWords kampányokra szánt 500.000 Ft.- költségkeret alatt fix díjon, egyéni megállapodás alapján határozzuk meg, afelett a költségkeret 10-12%-ával kell számolni. Minimális kampánymenedzsment díj 15.000 Ft.-

 

Ha velünk regisztrál Google AdWords fiókot, 15.000 Ft.-os kampányindító kuponnal ajándékozzuk meg!

 

 

AdWords szolgáltatásaink árai*

Csomagok

Költségkeret

Árak

AdWords Small

átl. 50.000 Ft/hó

34.990 Ft.- /hó

AdWords Medium

átl. 150.000 Ft/hó

64.990 Ft.- /hó

AdWords Prémium

 500.000 Ft/hó -ig

79.990 Ft.- /hó

AdWords All Inclusive

 500.000 Ft/hó felett

Megegyezés szerint

* Az árak példaként szolgálnak, átlagos kampányköltségek mellett. Minden ügyfelünk egyedi ajánlatot kap.

 

A tartalom feltöltés alatt van. Kérjük nézzen vissza később vagy érdeklődjön a kitölthető űrlap segítségével!

 

Ingyenes ajánlatot küldünk

 

Amennyiben szimpatikusnak találta leírásunkat, engedje meg, hogy egy részletes ajánlatot küldjünk Önnek, amely díjmentes. Ehhez nem kell mást tenni, mint hogy pár sorban leírja elképzelését, ha van már weboldala, annak elérhetőségét és esetlegesen meglévő kampánya részleteit az oldalon található, kitölthető űrlap segítségével vagy közvetlenül a lap legtetején található elérhetőségek egyikén felvenni velünk a kapcsolatot.

 

Reméljük a jövőben Önt is a siker útjára kísérhetjük.