+36 30 592 00 99 | hello@zoneit.hu Nálunk a kreatív marketing stratégia találkozik a technikai megvalósítással!

GLS Csomagpont modul Webáruházak számára

FIGYELEM!
Webfejlesztési és bővítmény fejlesztési üzletágunk 2022.09.01-től a Pixelyze Kft. (pixelyze.hu) weboldalán folytatjuk.
A GLS bővítményről naprakész információt és a megrendeléseket ettől kezdve ott tudjuk kiszolgálni. 

Ezen az oldalon elavult tartalom található. Kérjük lépj át a Pixelyze weboldalára!

A GLS csomagpont szállítási modul segítségével könnyedén megjelenítheti  az átvételipontokat megrendelői számára. Lehetőség van országos térképes keresővel megjelenített, vagy legördíthető csomagpont választóval illetve szabadszavas keresővel elérhetővé tenni a szállítási pontokat.

 

Minden szállítási pont egy kis csomagpont logóval van jelölve a térképen, amelyhez a Google Maps megbízható szolgáltatását használjuk. A szállítási pontok naponta frissülnek közvetlenül a GLS szervereiről, így mindig friss és egyre bővülő csomagpontot mutat a rendszer.

 

 

 

Tovább a Pixelyze oldalára

 

 

 

A funkciókról pár szóban:

Az adminisztrációs felületen lehetőség van kiválasztani, hogy mi alapján szeretnénk a szállítási árat számoltatni a rendszerrel: Súly vagy kosár érték alapján (végösszeg alapján)

A választott árszámítási módhoz az alábbi árazási lehetőségek társulnak:
Fix ár, amikor egy egységes árat adunk meg minden megrendelésre vonatkozóan, függetlenül attól, hogy súly  vagy kosárvégösszeg alapján kérjük a számítást,
Tól-ig árazás, ahol megadhatjuk, hogy pl.: 0-5.000 Ft -ig 1.290 Ft a szállítás ára, 5.001-99999-ig pedig ingyenes a szállítás vagy ugyanez csak súlymértékekkel (kg, gramm, stb)

Ingyenes szállítás feltétele vagy akár utánvétkezelsi felár beállítása

Szállítási osztályok kezelése, ha valamely termék/termékcsoport feláras szállítás díjjal bír vagy ha esetleg nem szállítható termék (kizárás a szállításból pl gyúlékony termék)

Külföldi csomagpontok kezelése: Szlovákia, Szlovénia, Románia, Hortvátország (GLS szerződés szükséges hozzá)

 

 

1 év teljes körű garanciát vállalunk verziókövetéssel és telefonos / e-mailes támogatással, amelybe az esetleges későbbi frissítések és funkcióbővítések is beletartoznak, azonban az üzemeltető oldalában történt módosítás által okozott működési hiba kijavítását nem tartalmazza. Ebben az esetben is természetesen törekszünk a probléma megoldására és mielőbbi szolgáltatás visszaállításra!

 

A szoftver átadása előtt díjbekérőt állítunk ki, melyhez az alábbi űrlapot szükséges kitölteni a számlázási adatokat, a kiválasztott modult/modulokat, a használt rendszer nevét/verziószámát és a választott domain címet, ahol használni szeretné. A modulokhoz tartozó licensz egy domain-re értendő, azonban 2 domain feletti felhasználásánál kedvezményt biztosítunk! Teljesítés után kiküldjük a végszámlát a telepítőfájlok kíséretében.

 

Ha a webshop egyedi sablonnal rendelkezik vagy bármilyen más plugin miatt inkompatibilitás merül fel, mely miatt a modul átprogramozásra szorul, abban az esetben egyéni ajánlatot kap a beépítésre, melyet egyeztetni fogunk Önnel, miután megkapjuk a szükséges belépési adatokat a munka felméréséhez.

 

Ha bármilyen módosításra szükség van akár a modul telepítésének kezdetekor akár később, az minden esetben egyedi árkalkulációt igényel.

Ilyen lehet ha:

- Az oldal témája nem teszi lehetővé az alapértelmezett szállítási és fizetési oldalak betöltését

- Harmadik gyártótól származó szállítási és/ vagy fizetési modulokat összerendelő alkalmazás

- Egyedi, úgynevezett onepage checkout kiegészítő

- Megváltozik az oldal motorja, vagy átalakítják

- Olyan verzióra frissítik az oldal motorját amelyet még nem támogat a GLS modul

 

Tájékoztatjuk, hogy a vásárolni kívánt immateriális termék egy számítógépes szoftver, így az erre vonatkozó jogszabályokra hivatkozva, és mivel nincs lehetőség a szoftver visszajuttatására, így az esetlegesen felmerülő pénzvisszatérítési garanciát nem áll módunkban biztosítani.


 

GLS Csomagpont modulok

Webshop motor

Verzió kompatibilitás

OpenCart

1.5.6 - 2.1.x - 2.3.x - 3.0.x (Journal template 3 is)

Magento 

1.6.x - 1.9.x - 2.2.x

Wordpress WooCommerce

Wordpress 4 - 5x és WooCommerce 3 - 4.x

Joomla Virtuemart

Érdeklődjön!

 

Megrendeléshez az alábbi elérhetőségeken van lehetőség 

E-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tovább a Pixelyze oldalára