+36 30 592 00 99 | hello@zoneit.hu Nálunk a kreatív marketing stratégia találkozik a technikai megvalósítással!

Közösségi Média Marketing

A közösségi média mára a kétirányú kommunikáció lehetőségét tárja elénk, aminek köszönhetően elérhető, hogy ne csak beszéljen ügyfeleinek, sokkal inkább beszélhessen velük. A kétség kívül dinamikusan fejlődő felületek a hagyományos hirdetési csatornákhoz képest sokkal olcsóbbak - akár ingyenes is lehet -, gyorsabbak, hozzáférhetőbbek és mindenki által elérhető eszközökből áll. Egy facebook, vagy blog poszt is elérhet gigantikus elérést, és a közlésig nem kell napokat várni. Nem kell továbbá attól félnünk, hogy a megosztott anyag hibásan kerül a nyilvánosság elé, illetve az körülményesen vagy nem is módosítható. Ha egy magazinban megjelent egy cikk, akkor már nem lehet változtatni rajta, ezzel szemben a blogunkon közölt cikket folyamatosan frissíthetjük.

Ha például egy TV csatornát vizsgálunk meg, a vásárolt hirdetési felület valakinek a tulajdonában áll, és az általa meghatározott szigorú protokolloknak meg kell felelni a megjelenés érdekében. Ilyen például, a reklámok hosszára vonatkozó 30 másodperces limit. Ezzel szemben a közösségi portálokon, tereken, blogokban közzétett cikk, videó vagy hirdetés kevesebb szabályba ütközik, jobb esetben a saját szemléletünk szerint adható át.

 

Mit tud ebben segíteni Önnek a ZONE IT Solutions?

 

A közösségi média koordinálásában tapasztalt marketing szakembereink segítenek a vállalkozásához ma már nélkülözhetetlen, lendületes közösségi élet bevezetésében és fenntartásában. A hirdetések minőségét garantáljuk, közzététel előtt mindíg egyeztetünk Önnel, és igény szerint közösen változtatunk.


A legfontosabb közösségi csatornákon biztosan számíthat ránk

 


Twitter

Igaz, a Twitter Magyarországon kevésbé elterjedt, azonban figyelmen kívül hagyni nem szabad. Gondoljunk csak arra, ha vállalkozásával nemzetközi piacra szeretne terjeszkedni, rögtön elengedhetetlenné válik a portálon való megjelenés. Ugyan a Twittert túlnyomórészt kamaszok és fiatal felnőttek használják, de egy 2014-es felmérés szerint 2013 októberében népszerűbb volt a Facebooknál az amerikai kamaszok körében.

Segítünk eldönteni, Önnek érdemes-e Twitter hirdetésekkel reklámoznia vállalkozását.

 


Foursquare

A Foursquare mostanra Magyarországon is a vendéglátóipari, szabadidő- és szórakozóhelyek vezető közösségi alkalmazásává nőtte ki magát. Szinte elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás ilyen tevékenységgel ne jelenjen meg ebben a közösség irányította alkalmazásban. Éppen ezért fontos a profi közösségépítés és a színvonal fenntartása, hogy kapcsolatban maradhassunk vendégeinkkel.
 


LinkedIn

A LinkedIn .
 


Pinterest

A Pinterest .
 


Instagram

Az Istagram több, mint 200 millió aktív felhasználóval rendelkezik 2015 harmadik negyedévében, sikere Magyarországon is kétségbevonhatatlanen. az aktív felhasználó több mint 5 millió. De miért hasznos ez nekünk üzleti szempontból? .
 

 

Mennyiért?

 

Az előzetes konzultáció minden esetben díjmentes. Természetesen - mint az cégünkre jellemző - minden ügyfelünk egyedi árajánlatot kap. Ha több különböző csatorna menedzselésével bíz meg minket, a szolgáltatásainkat kedvezményesen veheti igénybe

 

A tartalom jelenleg feltöltés alatt áll.