+36 30 592 00 99 | hello@zoneit.hu Nálunk a kreatív marketing stratégia találkozik a technikai megvalósítással!

Online Marketing

A marketing egy fontos tevékenység a cég életében, hiszen ezzel tudjuk megmutatni leendő vásárlóinknak, ügyfeleinknek, hogy mit is kínálunk nekik, vagy milyen problémájukat tudjuk megoldani. Ennek a fontos tevékenységnek egy új színtere nyílt meg az interneten való reklámozás lehetőségével, amit minden cégnek kötelező kiaknáznia!

"-Miért is jó ez nekem?" - kérdezheti bármely cégtulaj, a válasz pedig a legegyszerűbben megközelítve: mert a televízióval és rádióval szemben a költségek itt annyira alacsonyak és jól szabályozhatóak, hogy akár egy mikrovállalkozás is hirdethet olyan színvonalon, mint egy nagyvállalat!


Ami azonban még ennél is fontosabb, hogy mára mindenki az interneten keresi a megoldást a problémáira, igényeinek kielégítésére, tehát óriási ügyfélbázist érthetünk el az interneten keresztül, megfelelő marketing stratégiával.

 

Egy jól megtervezett Online Marketing kampány óriási látogatottságot és bevételt hozhat egy cég számára, az ismertségről és márkahűség létrehozásáról már nem is beszélve. Azonban ez nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk, mivel az online marketing igen nagy területet ölel fel, ennél fogva nagyon sok csatornán és különböző módokon lehet hirdetni a tradicionális reklámozási lehetőségeken keresztül a közösségi és tartalom marketing területekig.
 

Csapatunk szeretne a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak segíteni ebben a marketing útvesztőben eligazodni, hogy a legjobb megoldásokat találjuk meg, amivel a vállalkozás sikere garantált lesz.

 

Mihez van erre szükség?

 

 • - Előszőr is a legfontosabb a vállalkozás honlapja, amely átlátható és felhasználóbarát, kiemelkedő dizájnnal rendelkezik és jól megtervezett ügyfélszerző gépezet kell, hogy legyen,
 • - Megfelelő, releváns tartalomra, ami az iparágban a legjobban képviselteti a céget a problémájukra megoldást kereső felhasználók felé, edukálja őket,
 • - Online Marketing stratégiára, amelynek mentén meg kell taláni a megfelelő platformokat, ahol a vállalkozást megjelenítjük a nagyközönség felé,
 • - Az eredmények mérésére és analizálására, hogy a konverziót tovább javíthassuk a cég növekedéséhez.

 

Miben segítünk mi?
 

 • Honlaptervezés a legprofibb szinten: a trendeknek megfelelő, felhasználói igényeket maximálisan kielégítő és áttekinthető, jól navigálható vállalati honlap elkészítése mobilra és tabletre optimalizálva, teljesen egyedi vagy vásárolt és módosított témával / sablonnal (vektoros képek és/vagy stock fotók felhasználásával).

 • Keresőoptimlaizálási megoldások (SEO),  amellyel honlapja láthatóvá vállik a természetes keresési-találati listán, és akár a Google top 10-be is bekerülhet. Technikai és tartalmi SEO szolgáltatásunk segítségével honlapja megfelelhet a Google szigorú irányelveinek, amely alapján a rangsorolást végzi a keresési-találati listán.

 • Google AdWords hirdetések készítése (szöveges és grafikus) és kezelése, kampánystruktúra kialakítása illetve teljeskörü fiókmenedzsment. Új belépőknek ajándék 15.000Ft értékű hirdetési kuponnal.

 • YouTube videókampányok megtervezése és menedzselése.

 • Közösségi médiák menedzselése, mint Facebook, Twitter, Google plus, Pinterest, Instagram, és ezen csatornák hasznosítására szolgáló marketing stratégiák kialakítása, célcsoportok meghatározása, tartalomszórás. Hirdetési kampányok megtervezése és futtatása a közösségi portálokon, nyereményjátékok, interakciós tartalmak kidolgozása.

 • Hírlevél marketing megtervezése és kivitelezése, ügyfélbázis építése, szegregált tartalomkészítés reszponzív (mobilbarát) és kiemelkedő dizájnú hirlevelekkel, statisztikák folyamatos követése.

 • Tartalommarketing tanácsadás, blog és vírusmarketing koncepciók kidolgozása.

 •  

Tehát a jól megtervezett honlap hatékonyságához szükséges a megfelelő látogatottság is, melyet többek között minőségi linképítéssel és kapcsolattal, e-mail hírlevelekkel és releváns cikkeket tartalmazó Blog felülettel érünk el. A fentebb említett platformok és eszközök mellet a tartalommarketing ma óriási szerepet tölt be az interneten, hiszen ma már nem direkt értékesítéssel próbáljuk az ügyfeleinknek eladni a szolgáltatsunkat vagy termékünket, hanem egy problémájára adunk megoldást vagy segytünk, hogy egy később felvetődő igény esetén milyen szolgáltatáshoz vagy termékhez nyúljon.

 

Ha Önnek nincs ideje, vagy szakértelem hiányában nem tudja ezeket a feladatokat elvégezni, akkor cégünk a legtapasztaltabb és szakmailag folyamatosan fejlődő munkatársait adja Önnek, hogy vállalkozásának sikere
biztosítva legyen!


Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com