+36 30 592 00 99 | hello@zoneit.hu Nálunk a kreatív marketing stratégia találkozik a technikai megvalósítással!

A webes képes hirdetések célja, hogy a látogatók figyelmét önmagára szegezze, és a lehető leggyorsabban átadja közölnivalóját.

 

Legyen szó egy akcióról, brandépítésről, vagy interakcióra ösztönző online hirdetési felületről, egy jól elhelyezett, minőségi reklámgrafika rövid időn belül értékes látogatókat, vásárlókat hozhat. Megfelelően vezetett webanalitikával akár számszerűsítheti is hány vásárlója érkezett bizonyos képes hirdetésekből, mérheti melyik sikeresebb.

 

Ez érdekel!

Az online hirdetések mellett nyomtatott kiadványokkal érdemes minden korosztályt elérni, így lesz átütő a siker.

 

Egy jól megtervezett névjegykártya, egy szaklapban elhelyezett grafika vagy a tárgyaláson használt saját irodai eszközök eleganciát és hitelességet adnak. Ezek megtervezését és a legyártásához szükséges teljeskörű ügyintézést vállaljuk. Alkalmazott grafikusunk és művész grafikusunk minden igényt kieglégítenek szakértelmükkel.

 

Ez érdekel!

A kiváló logó dekoratív, érzelmeket közlő, emlékezetes. Az Öné is legyen ilyen!

 

Manapság a minimalista dizájn a logókat is utoléri, de igazi művészi alkotásokkal is találkozhatunk. A színek megfelelő használata, a trendek és újdonságok alkalmazása kifejezetten fontos szempont. Alkalmazott grafikusunk és művész grafikusunk eddig minden igényt kieglégíttek szakértelmükkel.

 

 

 

Referenciáink itt!

Cégünkről

Cégünk legfontosabb küldetése, hogy segítséget nyújtson a mikro, kis-, és középvállalkozásoknak az informatikai problémáik megoldásában, és az internetes megjelenés hatékony kihasználásában.

Újdonságok

IT Szolgáltatások

Keresőoptimalizálás

Kapcsolataink