+36 30 592 00 99 | hello@zoneit.hu Nálunk a kreatív marketing stratégia találkozik a technikai megvalósítással!

Informatika

Szakképzett rendszergazdát keres? Nincs szüksége állandó munkaerőre, költséghatékonyan szeretné hálózatát karbantartani? Esetleg alkalmi informatikai problémamegoldás érdekli?

 

Nem szükséges rendszergazdát alkalmaznia!

Az informatikai rendszer folyamatos fejlesztése elengedhetetlen a hatékony üzletmenet, az ügyfélszerzés és a piaci versenyelőny megszerzésében. Informatikust alkalmaznia azonban nem szükséges. A rendszerfelépítést, karbantartást, reformálást az operatív működés kialakítása érdekében mi biztosnágosan, váratlan leállások nélkül, szolgáltatásként nyújtjuk Önnek mindennap, a nap 24 órájában. Magasan képzett csapatunk folyamatosan fejleszti szaktudását, ezért megbízható rendszergazdáink mindig naprakészek az informatikai trendekkel kapcsolatban. A legtöbb esetben a hibákat azonnal, kiszállás nélkül, a számítógépre távolról bejelentkezve is képesek vagyunk elhárítani.

 

 

Szolgáltatásaink között a következők érdekelhetik:

  • Informatikai rendszerek kiépítése: hardverek beszerzése, szállítása, "startrakész" hálózat

  • Windows, Linux, Mac: operációs rendszerek beszerzése és telepítése, felhasználók jogosultságainak beállítása, kvóták és megosztási beállítások elvégzése, biztonsági frissítés és automatizált biztonsági mentés beállítása

  • Teljeskörű vírusvédelem: szoftverbeszerzés, telepítés, biztonsági beállítások, naprakész frissítések alkalmazása

  • Fájl- és nyomtatószerver: eszközhálózat kiépítése, elérési utak egyszerű biztosítása, titkosítás

  • Adatbázis szerver: ügyféladatbázis elkészítése MySQL

  • Felhő szerver:Ha nincs ideje, vagy megfelelő tudása honlapja karbantartásához, vagy nem tudja a megfelelően kivitelezni, elég egy e-mailt küldenie nekünk, vagy a telefonszámok valamelyikén felvenni a kapcsolatot velünk.
Havonta 1-4 vagy több alkalommal, igény szerint